top of page

About Us

dubai_nathalieperezblonk
nathalieperez_vitastyle4u
nathalieperez_vitastyle4u
Logo_vitastyle4u

Over ons

Hallo! Ik ben Nathalie, een trotse moeder van twee prachtige kinderen.  Ik ben geboren in Nederland maar opgegroeid in Zuid Spanje. In 2011 nam ik, als alleenstaande moeder, de beslissing om met mijn zoon te verhuizen naar het land waar ik geboren ben, op zoek naar stabiliteit en een betere kwaliteit van leven.

Na het achter laten van mijn comfort zone, kwam er een wens uit, Vita Style 4U.

De oorsprong van deze winkel is ontstaan ​​uit de meest oprechte inspiratie van de wens om een ​​verschil te maken in het leven van veel mensen samen met de wens om ook zoveel mogelijk mensen te willen helpen zich beter te voelen en er beter uit te zien.

¿Zou u zich ook iets beter willen voelen en er beter uit willen zien?

Dankzij mijn persoonlijke ervaring heb ik het belang en de impact kunnen zien die dit kan hebben op het dagelijks leven van veel mensen. Het overkomt u vast ook in uw dagelijkse leven. We leven meestal erg gestrest en geven te veel belang aan al het andere en bij veel gelegenheden vergeten we zelfs het belangrijkste, onze fysieke en mentale gezondheid. Je op je gemak voelen met jezelf is belangrijker dan we denken, omdat het onze gemoedstoestand beïnvloedt en wordt weerspiegeld in de andere aspecten van ons leven.

 

Onze prioriteit is dat ook u er nog beter uit kunt zien en zich nog beter kunt voelen. Om deze reden bieden wij alleen producten aan van de hoogste kwaliteit en door onszelf getest. Zo zorgen we ervoor dat betrouwbare resultaten worden verkregen in de producten die we aanbieden. Natuurlijk willen we ook online de beste service bieden. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig.

U kunt uw steentje bijdragen door contact met ons op te nemen via het formulier in het contactgedeelte, via chat of e-mail, om ons uw mening te geven over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. We zullen u zeer dankbaar zijn als u ons uw suggesties stuurt!

Tot die tijd hopen we van harte dat we u hebben kunnen helpen om u dankzij onze producten beter te laten voelen en er beter uit te laten zien.

bottom of page